TEDD EGYEDIVÉ LAKÁSOD!

Szeretnéd különlegessé varázsolni lakásod vagy irodád? Most te magad tervezheted meg a falakat ékesítő vászonképeket!

Alakítsd át fotóid múzeumi minőségű vászonképekké, és gyönyörköd képeidben, akár egy kiállításon!
Elképzeléseid gyorsan, egyszerűen és kényelmesen megvalósíthatod egyedülálló online, élő szerkesztőfelületünk használatával.

Az egyedi vászonnyomatok segítségével:

  • a kedvenc családi pillanatokkal, emlékekkel, a számodra fontos fotókkal díszítheted lakásod bármelyik pontját. Így még otthonosabb lesz, és ízlésed teljes mértékben tükrözni fogja környezeted. Arról nem is beszélve, hogy minden barátod csodájára jár majd!
  • Az unalmas, irodai fehér falakat is színessé teheted fotóid vászonnyomatával. Professzionális nyomdatechnikánknak köszönhetően a képek szinte életre kelnek. Így egy rövid pillantás is elég, hogy még jobb kedvre derülj munka közben, és lendületesen folytasd feladataid.
  • Adj olyan különleges ajándékot a legjobb barátodnak, valamelyik családtagodnak, vagy ismerősödnek, amilyet mástól nem kaphat! Készíttesd el egy közös fotótok, vagy egy számára fontos kép vászonnyomatát! Biztos lehetsz benne, hogy ez lesz a legegyedibb ajándéka!
Keltsd életre a fáradt falakat saját képeiddel!

Készíts kiállítást saját fotóidból! Tedd ki a legutóbbi nyaralásodon készült képeket! Díszítse a falat a hegycsúcsról, a tengerpartról, esetleg a naplementéről készített lélegzetelállító panorámaképed! 

De akár a gyerekkori képednek is modern megjelenést kölcsönözhetsz, ha a képkeret helyett egyedi vászonképként akasztod a falra!

Esetleg a múlt héten készült fotódnak adnál retró megjelenést? Nem gond! Töltsd fel szerkesztőfelületünkre, és használd a beépített szűrőket, effekteket, hogy teljesen új stílust adj képeidnek! Mentsd el terved, és mi már nyomtatjuk is a minden szempontból egyedi vászonképed!

Fotódból készíthetsz egyrészes, de akár többrészes vászonképet is!

Kattints az “Egyrészes vászonképet rendelek” gombra, ha egyszerű, de erőteljes hatást szeretnél elérni, miközben nem osztod több részre a képed. Választhatsz bámulatos minőségű négyzet alakú, álló, fekvő tájolású képet vagy hosszú panorámaképet is!

Kattints a “Többrészes vászonképet szeretnék” gombra, ha igazán nagyban gondolkodsz, és olyan kreatív elrendezést szeretnél képednek, amilyen senki másnak nincs a városban! Igazán egyedi vászonképed két, három, négy vagy akár öt részből is állhat! Válogass a gyönyörű elrendezések között!

Hova küldhetjük a kuponkódot?

Szeretnél a vászonkép rendelésedhez

INGYENES SZÁLLÍTÁST ?